این چرتهای بسیار کوتاه، به صورت چندثانیهای تکرار میشوند و نیاز انرژی پنگوئن را برآورده میسازند

نویسندگان مطالعه، به نقل از ساینسآلرت، میگویند این ویژگی به احتمال زیاد به دلیل نیاز مبرم پرندگان بیپرواز به حفظ هوشیاری دائمی تکامل یافته است.
پنگوئن ریشخطی که به دلیل نوار سیاه رنگ پایین زیر چشم و بین گوشها نام یافت، پراکندهترین گونه پنگوئن در کره زمین است.
جمعیت کنونی این گونه حدود ۸ میلیون جفت مولد برآورد میشود و عمدتا در شبهجزیره جنوبگان و جزایر اقیانوس اطلس جنوبی زندگی میکنند.
در زمان لانهسازی، پنگوئنهای تکوالد باید تخمها را از پرندگان شکارچی محافظت کنند، در حالی که جفتشان در سفرهای چندروزهای به سر میبرند و پس از بازگشت، دو والد نقشهای خود را تغییر میدهند.
نتیجهگیری این مطالعه نشان میدهد که خوابهای تکهتکه میتواند کافی برای بازگردانی عملکردهای انرژیای باشد.
<a href="https://www.zoomit.ir/fundamental-science/۴۱۲۶۹۲-penguin-sleeps-thousand-times/"منبع




