کسب وکار

برای اولین بار انتشار شد؛ نظر واقعی قالیباف درمورد انتصاب ظریف چه می بود؟_مستطیل زرد


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد

به نقل از ایسنا، این کانال تلگرامی توضیحاتی را در ضمیمه  فیلم انتشار کرده که در قسمت هایی از آن آمده است:«دکتر قالیباف چندین دفعه و چندین دفعه اصرار کرده است که نوشته مهم و اساسی امروز سرزمین اقتصاد است و باید از سیاسی‌کاری و پرداختن به حاشیه‌ها پرهیز بشود. چنان‌که اکنون نیز سران قوا و مسئولان اقتصادی سرزمین بی‌وقفه پیگیر حل مسائل مهم‌ای همچون ناترازی انرژی و تحکیم رفاه خانواده‌اند. 

اما اخیرا یکی از نمایندگان تهران متنی خلاف‌واقع و دور از انصاف را علیه موضع رئیس مجلس درقبال انتصاب معاونت راهبردی دولت انتشار کرده است که علتحاشیه‌ها و شایعه‌هایی نادرست شد. این یادداشت نماینده تهران درحالی انتشار شد که دکتر قالیباف در جلسات متعدد دیدگاه خود و روال قانونی و عاقلانۀ برخورد با این انتصاب را تشریح کرده می بود اما بنای این انتشار کردن این موارد نبوده است تا سرزمین داخل حواشی بی‌خود و بی‌جهت نشود.

اکنون، پایگاه خبر‌رسانی Ghalibaf.ir برای آخر دادن به حاشیه‌هایی که فقطً مانع تمرکز مسئولان بر حل مسائل مهم می‌بشود و برای جواب به افترا‌پردازی‌ها، توضیحات تفصیلی دکتر محمدباقر قالیباف دراین‌باره را که مربوط به قبل است انتشار می‌کند. این توضیحات در جمعۀ دو هفتۀ پیش (۱۴ دی ۱۴۰۳) و در جمع فعالان فرهنگی جریان انقلاب در مجمتع آدینۀ تهران گفتن شده است.

دکتر قالیباف در این جلسه توضیح می‌دهد که با وجود راهکار قانونی و موثرتر شکایت به دیوان عدل اداری، نیازی به پیگیری نوشته ذیل مادۀ ۲۳۴ آیین‌نامۀ داخلی نیست.» بر پایه فیلم انتشار شده، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در جمع فعالان فرهنگی جریان انقلاب او گفت: در نوشته انتصاب‌های غیرقانونی، حتما به گفتن یک نوشته قانونی، خلاف قانون رخ داده است.

وی گفت: در این نوشته، ما هیچ‌گونه تعللی انجام ندادیم؛ لایحه دو فوریتی (اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس) به مجلس تقدیم شد که من هم به فوریت این لایحه رای ندادم. هر فردی از دوستانم هم از من سوال کرد، گفتم که رای نمی‌دهم. در نهایت هم مجلس به فوریت آن رای نداد.

رئیس مجلس فرمود: در این باره دو نظر بین دوستان وجود دارد؛ یکی این که نوشته از طریق اعمال ماده ۲۳۴ جستوجو شده و رئیس جمهور را به دادگاه معارفه کنیم اما این کار چه خاصیتی دارد؟ آیا یقین هستیم که در صحن نمایندگان به اعمال ماده ۲۳۴ رای خواهند داد، اگر این اتفاق نیفتد، چه خواهد شد یا اگر مجلس رای داد ‌و گزارش به قوه قضائیه ارجاع شد، آن زمان چه اتفاقی می‌افتد؟

وی گفت: به جای تشکیل این چنین حاشیه‌هایی به سمت منفعت گیری از ظرفیت‌های قانونی رفتیم. قانون راه پیگیری از طریق دیوان عدل اداری را تعیین کرده است لذا از کمیسیون خواستیم به جای نوشته پیگیری اعمال ماده ۲۳۴، جهت‌گیری فرد دیگر داشته باشید یعنی ما به گفتن مجلس به دیوان عدل اداری شکایت کرده تا آن را رسیدگی کرده و حکم صادر کند.

قالیباف اضافه کرد: در این چنین شرایطی برخی از دوستان ما در مجلس، تا این مدت سخن از اعمال ماده ۲۳۴ می‌زنند آن هم در شرایطی که تا این مدت اعمال ماده ۲۳۴ در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصویب نشده و کمیسیون نوشته شکایت به دیوان عدل اداری را تصویب کرده است. در بیرون هیچ کدام از آن دو سه نفری که این نوشته را پیگیری می‌کنند، حرفی از شکایت مجلس در دیوان عدل اداری نمی‌زنند که چرا دیوان عدل اداری خارج از نوبت رسیدگی نمی‌کند.

وی در آخر فرمود: باید به این نکات دقت بشود، یقیناً احتمالا ضعف ما هم در خبر رسانی باشد؛ بنده در مصاحبه رسمی خطاب به آقای ظریف گفتم که آقای ظریف به دولت پشتیبانی کنید و با ظرافت این صندلی را ترک کنید و بروید.

مطابق ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس، «هرگاه حداقل ۱۰‌ نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون‌ها، عدم مراعات شؤونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور و یا وزیر و یا مسئولین دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اظهار نمایند، نوشته بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.

کمیسیون حداکثر ظرف زمان ۱۰ ‌روز نوشته را رسیدگی و درصورت داخل بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس اراعه می‌دهد.
چنانچه نظر مجلس بر قبول گزارش باشد نوشته جهت رسیدگی به قوه‌قضائیه و دیگر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌بشود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی نمایند.»

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا