اموزش

تعرفه و شرایط حفر فیبر نوری در تهران و راه‌های بین شهری اظهار شد_مستطیل زرد


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد

مدتی قبل نیز تعرفه و الزامات حفاری فیبر نوری در راه‌های بین شهری نیز اظهار شده می بود. در ماده ۲ مصوبه سازمان تنظیم مقررات، سقف تعرفه‌ی اجازه‌ی عبور زمینی برای راه‌های بین شهری از محور راه به هر طرف بر بستر مهم راه (آسفالت) تا شانه‌ راه به ازای هر متر ۲۵ هزار تومان تعیین شده است که کارور ملزوم است فقط یک مرتبه این مبلغ را به اراعه‌کننده خدمت پرداخت کند.

در ادامه‌ی این مصوبه نیز توضیح داده شده است که چنانچه امکان عبور زمینی از محور راه به هر طرف بر بستر مهم راه (آسفالت) وجود نداشته باشد، حفاری باید در شانه راه انجام بشود. در این شرایط تعرفه حفاری به ازای هر متر ۳۰ درصد تعرفه‌ی این بند تعیین شده است.

الزام تسریع فرایند صدور مجوز و اجرای خواست عبور زمینی فیبر نوری

در مصوبه سازمان تنظیم مقررات اظهار شده است که کارور یا دارنده پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی باید خواست خود برای دریافت اجازه عبور زمینی از راه‌های بین شهری را با جزئیات اجرایی، همانند زمان و مکان اجرا، به خدمات‌دهنده اراعه کند و این چنین، ملزوم است رونوشتی از متن خواست را به سازمان رگولاتوری ارسال کند. این چنین خدمات‌دهنده باید ظرف حداکثر ۱۵ روز از تاریخ دریافت تقاضای کارور معارفه‌شده از سوی سازمان، نسبت به صدور اجازه عبور زمینی از راه‌ها عمل کند.

در مصوبات تازه رگولاتوری زمان اجرای پروژه‌ها نیز مختصر‌تر از پیش تعیین شده است. بر پایه مصوبه شماره ۵ جلسه ۳۵۴، دستگاه‌های اجرایی که پیش از این دو ماه برای موافقت با خواست اپراتورها در عرصه حفاری مهلت داشتند اکنون باید نهایتاً ظرف زمان ۱۵ روز این موافقت را اظهار کنند.

پیش از این، اپراتورها موظف بودند تا ۶ ماه بعد از دریافت مجوز عبور زمینی فیبر نوری مطرح خود را اجرایی کنند اما اکنون با تصویب رگولاتوری باید اجرا و پیاده‌سازی خواست را نهایتاً تا چهار ماه بعد از دریافت انجام بدهند.

یکی دیگر از موارد نقل‌شده در مصوبه‌ی تازه مربوط به شمول مجوز عبور زمینی فیبر نوری است. مطابق مصوبه سازمان تنظیم مقررات، دستگاه‌های اجرایی باید اجازه‌ی عبور زمینی فیبر نوری را «یکباره و برای کل شهر مورد تقاضا» صادر کنند.

علاوه‌براین، زمان‌زمان منفعت‌برداری از اجازه‌ی عبور زمینی فیبر نوری که از سوی دستگاه‌های اجرایی صادر شده، «حداقل ۴۰ سال از تاریخ صدور مجوز» تعیین شده است که دارنده‌ی پروانه تا آخر این زمان‌زمان طویل می‌توانند از مجوز خود منفعت گیری کنند.

مطابق اظهار رگولاتوری، اراعه‌کننده‌ی خدمت یعنی وزارت راه و شهرسازی و کارور این امکان را دارند که در چارچوب قوانین و مقررات وابسته، همه یا بخشی از تعرفه‌ی اجازه‌ی عبور زمینی از راه‌ها را برای فراهم بخشی از هزینه‌های هوشمندسازی خدمات اراعه‌کننده‌ی خدمت تهاتر کنند.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا