کسب وکار

انویدیا قابلیت‌های کوپایلوت پلاس را به لپ‌تاپ‌های گیمینگ می‌آورد_مستطیل زرد


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد

انویدیا امروز در اتفاقات کامپیوتکس خود خبرداد که لپ‌تاپ‌های RTX AI PC از طرف شرکت‌هایی نظیر ایسوس و MSI به‌زودی داخل بازار خواهند شد. این محصولات در نهایت قرار است همان قابلیت‌هایی را داشته باشند که مایکروسافت در سری تازه محصولات کوپایلوت پلاس وعده اراعه آن‌ها را داده است.

در پست وبلاگ انویدیا آمده است که لپ‌تاپ‌های RTX AI PC با حداکثر کارت گرافیک جی‌فورس RTX 4070 از قابلیت‌های هوش مصنوعی ویندوز ۱۱ حمایتخواهند کرد. به‌علاوه، این شرکت قبول کرده است که این لپ‌تاپ‌ها با تازه ترین پردازنده‌های مرکزی Strix شرکت AMD اراعه خواهد شد.

همکاری انویدیا و AMD برای آوردن کوپایلوت پلاس به لپ‌تاپ‌های گیمینگ

گفتنی است که AMD تا این مدت مشخصات پردازنده‌های لپ‌تاپی Strix را اظهار نکرده، اما به گمان زیادً امروز از آن‌ها نیز رونمایی خواهد شد. یقیناً انویدیا به‌صورت ضمنی اشاره کرد که احتمالا اولین پی‌سی‌های کوپایلوت پلاس با پردازنده AMD در زمان اراعه از قابلیت‌های هوش مصنوعی مایکروسافت برخوردار نباشند.

غول تراشه‌ساز سبز می‌گوید این کامپیوترهای هوش مصنوعی در زمان مناسب آپدیت رایگانی دریافت می‌کنند تا به قابلیت‌های کوپایلوت پلاس تجهیزشوند. این به گمان زیادً یعنی مایکروسافت تا این مدت برای اراعه قابلیت‌های Recall و دیگر قابلیت‌های هوش مصنوعی ویندوز روی تراشه‌های AMD آماده نیست.

انویدیا در تلاش است تا پردازشگرهای گرافیکی خود را برای اجرای ماموریت های هوش مصنوعی در ویندوز مناسب‌تر کند. این ماموریت های اکنون قرار است توسط واحدهای پردازش عصبی (NPU) اجرا بشود. اما این شرکت با برنامه RTX AI PC نشان داده که می‌خواهد وجود پررنگ‌تری در این بازار نیز داشته باشد.

1717333569 139 انویدیا قابلیت‌های کوپایلوت پلاس را به لپ‌تاپ‌های گیمینگ می‌آورد مستطیل زرد

انویدیا در ماه ژوئن کیت ابزار RTX AI را راه‌اندازی می‌کند که شامل ابزارها و SDKهایی برای سفارشی‌سازی، بهینه‌سازی و پیاده‌سازی مدل‌های هوش مصنوعی است. این ابزارها می‌توانند مدلی همانند Llama 2 متا را بگیرند و آن را به‌طوری بهینه‌سازی کنند که با VRAM زیاد کمتری قابل‌اجرا باشد.

این شرکت این چنین با مایکروسافت در عرصه مدل‌های هوش مصنوعی زیربنایی ویندوز ۱۱ همکاری خواهد کرد. اکنون باید چشم به راه بمانیم تا ببینیم رقابت در بازار کامپیوترهای هوش مصنوعی به کدام سمت خواهد رفت.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا