مردم مناطق گوناگون پروتئین خودر را از چه منابعی دریافت می کنند؟ + اینفوگرافیک_مستطیل زرد

نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد
پروتئین نقش حیاتی در تشکیل و نگه داری هر سلول در بدن ما دارد. اینفوگرافیک زیر نحوه دریافت پروتئین مورد نیاز مردم در مناطق گوناگون جهان را نشان می دهد. این رقم های از سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) بدست آمده است.
رقم های اراعه شده توزیع پروتئین دریافتی روزانه در مناطق گوناگون را نشان خواهند داد. دقت به این مسئله مهم است که این مقدار با مقدار واقعی پروتئین مصرفی برای هر فرد که زیاد تر بر حسب گرم اندازه گیری می بشود، متفاوت است.
کشورهای گسترش یافته دسترسی بیشتری به گوشت و لبنیات دارند

پروتئین مزایا بسیاری برای بدن ما دارد. این ماده سازنده استخوان، ماهیچه، غضروف و پوست است. مو و ناخن ما زیاد تر از پروتئین راه اندازی شده است. این چنین برای ترمیم بافت، اکسیژن رسانی به بدن و ساخت آنزیم هایی که به هضم غذا پشتیبانی می کنند، منفعت گیری می بشود.
مردم مناطق گسترش یافته تر همانند آمریکای شمالی یا اروپا سهم بیشتری از پروتئین روزانه خود را از گوشت و لبنیات دریافت می کنند.

وقتی که فقط گوشت را در نظر می گیریم، آمریکای جنوبی، با تولیدکنندگان بزرگی همانند برزیل و آرژانتین، به گفتن مهم ترین منبع پروتئین پیشرو است.
در همین حال، آسیا، با تولیدکنندگان برتر ماهی چین و هند، در مصرف پروتئین از غذاهای دریایی پیشتاز است.
در آفریقا که تعداد بسیاری از کشورهای در حال گسترش جهان در آن قرار دارند، پروتئین گیاهی با اهمیت ترین منبع پروتئین برای جمعیت است.
دسته بندی مطالب