تکنولوژی

این جانور کوچک به گمان زیاد جد گمشده گاوها، خوک‌ها و گوزن‌ها است_مستطیل زرد


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد

گونه تازه کشف‌شده میلیتوکودون لایدی (Militocodon lydae) که فکر می‌بشود به اندازه موش صحرایی بوده و وزن آن به نزدیک به نیم کیلوگرم می‌رسیده، به گمان زیاد جد حیوانات سم‌دار بوده است.

به‌گزارش ساینس آلرت، این حیوان تقریبا ۶۵ میلیون ساله که درست بعد از انقراض دایناسورها ظاهر شد، از روی بخشی از جمجمه و آواره‌ی کشف‌شده از محوطه فسیلی کورال بلافز در آمریکا شناسایی شد. این حاضر خلاءهای مهمی را در دانش ما از خانواده پریپتیکید‌ها از پستانداران اولیه که بعد از نابودی دایناسورها شکوفا شدند،‌ پر می‌کند.

نویسندگان مقاله از دانشگاه ایالتی کنت در اوهایو می‌گویند کشف و توصیف جمجمه‌ی ناقص میلیتوکودون لایدی، قدم مهمی در جهت کشف تاریخچه‌ی تکاملی پیچیده‌ی پستانداران خانواده پریپتیکید‌ است.

پژوهشگران بعد از کشف و پاکسازی نمونه از تکنیک‌های اسکن پیچیده، بازسازی‌های سه‌بعدی و قیاس دندان‌ها منفعت گیری کردند تا گونه‌ی تازه را در جای مناسب آن در درخت تکاملی قرار دهند. کلید این پژوهش شواهدی می بود که نشان می‌داد دندان‌های حیوان به جای آسیاب‌کردن برای بریدن و له‌کردن غذا منفعت گیری می‌شد. این کار مشخص می کند این حاضر کوچک درنهایت به گاوها، خوک‌ها و گوزن‌های امروزی منتهی می‌بشود.

دره خشک اردن، گذرگاهی برای خروج انسان‌های اولیه از آفریقا بود
ادامه مطلب
آخرین مطالب

پژوهشگران تعداد انگشت‌شماری از فسیل‌های پریپتیکید‌ را در طول هشت سال قبل اشکار کردند، به این علت، برای تایید این فرضیه به مطالعات بیشتری نیاز است.

جمجمه میلیتوکودون لایدی که چندین دندان آن نگه داری شده است. نوار مقیاس برابر ۲ سانتی‌متر است.

هر کشف فسیلی تازه به پژوهشگران این زمان را می‌دهد تا درمورد الگوی تکامل موجودات بازاندیشی کنند. ردیابی تکامل حیوانات بلافاصله بعد از مرگ دایناسورها به علت افتفسیل‌های آن زمان برای پژوهشگران چالش‌برانگیز بوده است. محوطه‌ی کورال بلافز که دیرینه‌شناسان ده‌ها سال درحال کاوش آن بوده‌اند، برای از بین بردن این مانع زیاد مورد قیمت ظاهر شده است.

چطور صفحات وب را برای دسترسی آفلاین دانلود و ذخیره کنیم؟_مستطیل زرد
ادامه مطلب

زیاد تر بخوانید

در دوران بعد از انقراض دایناسورها حیوانات گوناگون و خصوصا پستانداران تنوع بالایی اشکار کردند. بعد از از بین بردن گرد‌وغبار ناشی از برخورد سیارک و نابودی دایناسورها، پستاندارانی نظیر میلیتوکودون لایدی از این زمان منفعت گیری کرده و زیاد شدند.

به‌حرف های‌ی کارشناسان، سنگ‌های این بازه‌ی وقتی دارای سابقه فسیلی ضعیفی می باشند. به این علت، کشف و توصیف جمجمه‌ی پستاندار فسیل‌شده از این دوران، قدم مهمی در جهت شناسایی گوناگونی اولیه‌ی پستانداران بعد از انقراض جمعی به وجود امده دراثر برخورد سیارک ویرانگر است.

یافته‌های پژوهش در مجله‌ی Journal of Mammalian Evolution انتشار شده است.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا