تکنولوژی

این قاشق ژاپنی مزه نمک به غذاهای سالم اضافه می‌کند_مستطیل زرد


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد

منفعت گیری از نمک در غذاها توسط تعداد بسیاری از پزشکان به‌علت زیان های آن پیشنهاد نمی‌بشود. شرکت ژاپنی Kirin قاشقی ساخته است که با الکترودهای خاصی که در آن منفعت گیری شده‌، طعم نمک را به‌طور غیرواقعی به دهان منتقل می‌کند.

Kirin

به‌گزارش رویترز، قاشق الکتریکی شرکت Kirin مولکول‌های یون سدیم را با تشکیل جریان الکتریکی خفیف، به زبان منتقل می‌کند. مقصد این شرکت ژاپنی تشویق مردم به مصرف غذاهای سالم و حذف نمک از غذاها است.

افراد دارای حساسیت به‌فلز، افراد مبتلا به فلج عصب صورت، افراد تحت درمان دندان‌پزشکی و زنان باردار نباید از قاشق الکتریکی Kirin منفعت گیری کنند.

آخرین مطالب
یک ناشر بازی می‌گوید اینتل پردازنده‌های معیوب نسل ۱۳ و ۱۴ را به‌ فروش می‌رساند_مستطیل زرد
ادامه مطلب

مقاله‌های مرتبط

شرکت Kirin تنها ۲۰۰ عدد از قاشق طعم‌دهنده‌ی سدیم را با قیمت ۱۲۷ دلار در ژاپن اراعه می‌کند و از سال آینده‌ی میلادی فروش آن را در بازار جهانی اغاز خواهد کرد. Kirin انتظار دارد در پنج سال آینده بیش‌از یک میلیون عدد از این قاشق را اراعه کند.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا