به گوشی معتاد شدهاید؟ این اپلیکیشن «آزاردهنده» مخصوص شما است!_مستطیل زرد

نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی مستطیل زرد
محققان اپلیکیشنی ساختهاند که به افراد برای افت منفعت گیری از گوشی پشتیبانی میکند. هرگونه راهکاری که جهت افت زمان منفعت گیری از گوشی میبشود، زیاد سودمند است؛ اما این اپلیکیشن درعینحال علتآزار کاربران نیز خواهد شد.
اپلیکیشن InteractOut با مقصد افت زمان منفعت گیری از گوشی گسترش داده شده است و به هرگونه ضربهزدن و کشیدن انگشت روی صفحهنمایش گوشی عکس العمل مشخص می کند. این اپلیکیشن تا حدی آزاردهنده است که کاربر ترجیح میدهد دستگاه خود را به گوشهای روانه کند و به فعالیتهای دیگر پناه ببرد.
با پشتیبانی InteractOut اگر کاربران روی اپلیکیشن یا گزینهای ضربه بزنند، با تأخیر زیاد و بهکندی داخل آن قسمت خواهند شد یا اگر روی اپلیکیشن یا هر قسمتی از گوشی کلیک کنند، به قسمت فرد دیگر فرستاده خواهند شد.
نتایج تحقیقات در کنفرانس عوامل انسانی در سیستمهای محاسباتی بازدید شد و به یافتههای مهمی درموردی اثربخشی این روش دست یافت. محققان دریافتند که روش تازه ۱۶ درصد مؤثرتر از راه حلهای قبل افت زمان منفعت گیری از اپلیکیشنها است.
راه حلهای مرسوم درزمینهی افت زمانزمان منفعت گیری از گوشی، بدینصورت است که سپس از مدتی اشکار، اگر کاربر از اپلیکیشن خارج نشود، صفحهی اپلیکیشن قفل خواهد شد.
آنهونگ گوئو، استادیار رشتهی علوم و مهندسی کامیپوتر در دانشگاه میشیگان و محقق مهم اپلیکیشن InteractOut، معتقد است که اکثر سرویسهای مسدودکنندهی اپلیکیشن مخرب می باشند. درواقع، کاربران هنگامی در حال بازی یا انجام کار مهمی می باشند، امکان پذیر زمان از دستشان در برود و محدودیت وقتی را فراموش کنند و زیاد تر از آنچه ملزوم است، زمان خود را در گوشی سپری کنند.
محققان برای اثبات اثربخشی اپلیکیشن InteractOut از بیش از ۴۰ نفر شرکتکننده خواست کردند تا بهزمان دو هفته از این اپلیکیشن و دو هفته از دیگر سرویسهای مسدودکنندهی اپلیکیشن که برای مدیریت زمان منفعت گیری از گوشی بهکار میروال، منفعت گیری کنند. محدودیت زمان منفعت گیری از گوشی یک ساعت تعیین شد.
محققان به این نتیجه رسیدند اپلیکیشن InteractOut کاربران را ناچار میکند که به زمانزمان تعیینشده پایبند باشند و دربرابر آن آگاهانهتر عمل کنند. این در حالی است که سرویسهای مسدودکنندهی اپلیکیشن فقط یک بار تلاش میکنند که کاربران را آگاه کنند و مردم میتوانند بهراحتی هشدارهای این دسته از اپلیکیشنها را نادیده بگیرند.
دادههای بهدستآمده از پژوهش نشان خواهند داد که نزدیک به ۶۲ درصد از شرکتکنندگان به InteractOut اجازه دادند که تا آخر روز به آنها در مدیریت زمان پشتیبانی کند؛ اما تنها ۳۶ درصد شرکتکنندگان به سرویسهای مسدودکنندهی اپلیکیشن اجازهی کنترل زمانزمان منفعت گیری از گوشی را دادند.
آنهونگ گوئو معتقد است که اعتیاد به گوشی معضلی اساسی در بین کاربران، بهاختصاصی کودکان است و باید تحقیقات بیشتری در عرصهی راههای مؤثر برای مبارزه با این مشکل انجام بشود.
دسته بندی مطالب