ممنوعیت اپل واچ در آمریکا؛ منتقد اپل از تصمیم دولت حمایتکرد

در پی صدور حکم ممنوعیت فروش مدلهای تازه ساعت هوشمند اپل از جمله اپل واچ اولترا ۲ و اپل واچ سری ۹ در آمریکا از سوی کمیسیون تجارت بینالملل (ITC) به علت نقض پتنتهای مسیمو، شرکت تجهیزات پزشکی AliveCor که مدام منتقد سیاستهای اپل بوده است از این تصمیم حمایتکرد.
به نقل از 9to5Mac، شرکت تجهیزات پزشکی AliveCor میگوید در پروندهی شکایت مسیمو از سازندهی انواع گوشی اپل به طور قاطع از شرکت تحت مدیریت جو کیانی حمایتخواهد کرد. AliveCor در ادامه ضمن تمجید از دولت آمریکا و ITC، شرکتهای بزرگ فناوری را به منفعت گیری از راه حلهای ضد رقابتی متهم کرد.
AliveCor مدام با ادعای نقض پتنتهایش، با کوپرتینوییها در حال جدال بوده است. برای نمونه در سال ۲۰۱۵ این شرکت مدارکی مبنیبر نقض پتنتهای سنسور ECG (سنجش نوار قلب) را به غول فناوری آمریکایی اراعه داد و انتظار داشت که خرید وفروشای بین آنها انجام بشود، اما اپل بدون دقت به موارد حرف های شده در سال ۲۰۱۸ اپل واچ سری ۴ را با منفعت گیری از پتنتهای یادشده به بازار اراعه کرد.
AliveCor علاوه بر ارسال درخواستی به ITC مبنیبر ممنوعیت فروش اپل واچ به علت سرقت فناوریهایش در سال ۲۰۲۱، سابقهی تنظیم شکایت ضدانحصاری علیه اپل را در کارنامهی خود دارد. AliveCor در پرونده خود ادعا کرده می بود که اپل کار را برای برنامههای متفرقهی سنجش ضربان قلب دشوار کرده است.
اگرچه ITC به علت نقض پتنتهای AliveCor توسط اپل رای را به سود آنها صادر کرد، اما این پرونده هیچ زمان تبدیل ممنوعیت فروش اپل واچ نشد.
اپل در پروندهی شکایت مسیمو به صدور حکم لغو ممنوعیت فروش اپل واچ از سوی دولت آمریکا امید داشت، اما دیروز دولت تصمیم گرفت که حکم صادر شده از سوی ITC را وتو نکند. تنها مدلی که اکنون اجازهی فروش دارد اپل واچ SE (به علت نداشتن اکسیژنسنج خون) است.
امکان پذیر اپل با انتشار کردن بهروزرسانی نرمافزاری جدیدی دو پتنت مسیمو که مبنای تصمیم ITC می باشند را دور بزند.