کسب وکار

چالش بیمه‌ای بیمارانی که نمی‌خواهند «نازیبا» باشند

افراد وقتی دچار سوختگی می‌شوند به خصوص اگر در سر و صورت و دست این اتفاق بیفتد فرد را با مشکلات روحی بسیاری روبه رو می‌کند. اکثر این افراد دوست دارند که هر چه سریع‌تر تحت عمل‌های جراحی پلاستیک قرار بگیرند اما مساله اینجاست که چنین عمل‌هایی هزینه‌های هنگفتی دارد و هر کسی از بعد این هزینه‌ها بر نمی‌آید. از آنجا که سوختگی بر پایه آمار طبق معمول در قشر کم‌درآمد به دلیل منفعت گیری از وسایل غیر استاندار رخ می‌دهد خیلی عجیب نیست که این افراد توان پرداخت هزینه‌های چنین عمل‌هایی را نداشته باشند. سوال اینجاست که سهم بیمه‌ها در این مساله چه می‌بشود و چرا خلأ پوشش بیمه‌ای علتمی‌بشود تا بسیاری از این افراد به دلیل عدم توانایی مالی برای بهبود دچار افسردگی شوند. رییس بیمارستان فوق‌تخصصی جراحی پلاستیک ۱۵ خرداد ضمن تشریح عمل های درمانی که این مرکز برای بیماران دچار سوختگی ارایه می‌دهد، درعین حال با انتقاد از عدم پوشش بیمه‌ای اعمال جراحی ترمیمی بیماران سوخته، اظهار داشت: این درحالی است که بیمار سوخته به دلیل تغییر شدید بافت و صورت از لحاظ روانی نیز تحت سختی است و با این نوع اعمال در واقع او نمی‌خواهد زیباتر بشود بلکه می‌خواهد به چهره قبل از سوختگی خود بازگردد. دکتر مسعود یاوری همزمان با روز پیشگیری از سوختگی، با اشاره به اینکه نزدیک به پنج درصد از مراجعات بیمارستان ۱۵ خرداد را بیماران دچار سوختگی مزمن تشکیل می‌دهند، به ایسنا او گفت: بیماران سوختگی به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می‌شوند که موارد سوختگی حاد که باید عمل های اولیه درمان سوختگی را دریافت کنند عمدتا به بیمارستان‌های تخصصی سوختگی از قبیل بیمارستان شهید مطهری تهران می‌روال و موارد سوختگی مزمن به ما مراجعه می‌کنند.

اراعه ۵۰۰ هزار تن انواع محصول در بورس کالا_مستطیل زرد
ادامه مطلب

 

درمان سوختگی زمان‌بر است

او با بیان اینکه درمان سوختگی مزمن زمان‌بر است، تصریح کرد: کسانی که دچار سوختگی می‌شوند از نظر روحی و جسمی سالیان سال باید تحت کنترل باشند. این جراح پلاستیک و ترمیمی با اشاره به اینکه بازسازی‌های سپس از مرحله های حاد بیماری عمدتا در بیمارستان ۱۵ خرداد انجام می‌بشود، بیان کرد: در واقع سوختگی مزمن همان عوارض حاصل از سوختگی حاد است که تا زمان‌ها با بیمار می‌ماند؛ به گفتن مثال کسی که دچار سوختگی در ناحیه دست شده باشد ممکن است به دلیل جمع شدن بافت و پوست دچار خم شدن دست یا درصدی از کارافتادگی اندام بشود که ملزوم است جراحی بشود یا ممکن است فرد در تاثییر سوختگی ناحیه صورت دچار نازیبایی و خارج شدن چهره‌اش از حالت طبیعی باشد که باید تحت جراحی پلاستیک قرار گیرد. او افزود: این مشکلات سوختگی مزمن مشتمل بر دو نوع می باشند که یا مانع عملکرد اندام شده یا جهت نازیبایی می‌شوند که درمان هر دو مورد در این مرکز انجام می‌بشود.

کلاهبرداری ۱۵۰۰ میلیاردی یک زن از ۲۰۰ نفر در بجنورد/ متهم در شهریار دستگیر شد
ادامه مطلب

 

۷ درصد سوختگی‌ها به طور الکتریکی است

یاوری با بیان اینکه عمده مراجعات به دلیل سوختگی با آتش است، تصریح کرد: با این حال سوختگی الکتریکی به خصوص سوختگی با کابل‌های سختی قوی یا سوختگی با اسید هم در این مرکز داریم. به‌طور کلی نزدیک به ۵ تا ۷ درصد سوختگی‌ها به طور الکتریکی می باشند. او با اشاره به اینکه مراجعات سوختگی مزمن در بیمارستان ۱۵ خرداد عمدتا مردان می باشند، اظهار کرد: در واقع ۷۰ درصد این بیماران را آقایان تشکیل می‌دهند. این فلوشیپ جراحی دست، تاکید کرد: سوختگی یا به قشر ضعیف جامعه مربوط می‌بشود یا جهت ضعیف شدن افراد می‌بشود؛ چراکه سوختگی یک بیماری مزمن است و میزان هزینه برای درمان آن خیلی بالا است. خوشبختانه درمان سوختگی حاد پوشش بیمه‌ای دارد؛ هرچند که تعرفه‌های آن مناسب نیست اما چالش بیماران مزمنِ سوختگی زمانی است که بخواهند جراحی پلاستیک ترمیمی انجام بدهند.

مواد غذایی سرشار از پروتئین‌ برای افت وزن
ادامه مطلب

 

بیمارانی که تحت سختی روانی قرار دارند

وی افزود: بیمه‌ها انجام اعمال جراحی پلاستیک را جزو خدمات زیبایی محسوب کرده و برای آن پوشش بیمه‌ای قائل نمی‌شوند و این درحالی است که فردی که دچار سوختگی شده است، به دلیل تغییر شدید بافت و صورت از لحاظ روانی هم تحت سختی است و با این نوع اعمال تنها می‌خواهد چهره عادی داشته باشد؛ درواقع او نمی‌خواهد زیباتر بشود بلکه می‌خواهد به چهره قبل از سوختگی خود بازگردد. رییس بیمارستان فوق‌تخصصی جراحی پلاستیک ۱۵ خرداد، در ادامه گفت: با دقت به زمان‌بر بودن درمان سوختگی مزمن و عدم کفایت پوشش بیمه‌ای، بیمار تحت سختی اقتصادی قرار می‌گیرد. امیدوارم روزی برسد که بیمه‌ها همه عمل های درمانی ترمیمی بیماران سوخته را پوشش دهند. او افزود: اکنون اگر بیمار سوختگی که به ما مراجعه کند و ملزوم باشد جراحی ترمیمی انجام دهد باید هزینه را با تعرفه آزاد قسمت دولتی پرداخت کند. به حرف های یاوری، عمده بیماران سوختگی مزمن این مرکز درمانی از سایر شهرها و استان‌ها می باشند. رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی پلاستیک ۱۵ خرداد در جواب به سوالی در خصوص روال کمک خیرین سلامت برای تقبل هزینه درمان‌های ترمیمی بیماران سوختگی مزمن، توضیح داد: یکی از مشکلات این است که بیمارستان ما به گفتن یک بیمارستان جراحی‌های زیبایی شناخته می‌بشود و این درحالی است که کمتر از ۱۰ درصد اعمالی که انجام می‌دهیم فقط زیبایی است و مابقی عمل های درمانی و غیر زیبایی است. او تاکید کرد: بر این مبنا چون او گفت و گو زیبایی پشت نام بیمارستان ما می‌آید، خیرین محترم فکر می‌کنند ما اینجا درحال دریافت هزینه‌های زیاد از بیماران فقط زیبایی هستیم و به همین دلیل کمتر برای کمک به ما عمل کرده‌اند.

قطع ربط کنترل کننده‌های زمینی با سوهو_مستطیل زرد
ادامه مطلب



منبع

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا