بازدید شیائومی ۱۴ پرو و قیاس با گلکسی S23 اولترا

روشنایی زیاد تر عکس در عکس اس ۲۳ اولترا علتمیبشود تا پارهای از جزئیات نهانشده در سایهها را ببینیم؛ اما شیائومی ۱۴ پرو بافت کاغذی و زبر جلد کتاب و جنس چینی ماگ را بهتر از رقیب کرهای به عکس کشیده است.
شیائومی ۱۴ پرو با همه دوربینهایش قابلیت فیلمبرداری 4K دارد؛ دوربینهای پشتی با نرخهای ۲۴، ۳۰ و ۶۰ فریمبرثانیه فیلمبرداری میکنند؛ اما دوربین سلفی به ۳۰ و ۶۰ فریمبرثانیه محدود است. دوربین مهم امکان فیلمبرداری 8K24 را نیز در اختیارتان میگذارد و از مسئولیتی ضبط ویدیوهای 4K HDR Dolby Vision نیز برمیآید.
شیائومی ۱۴ پرو ویدیوهای 4K30 را با بیتریت زیاد خوب ۶۰ تا ۶۵ مگابیتبرثانیه ضبط میکند؛ به این علت مایهی شگفتی نیست که ویدیوهای 4K30 از نظر جزئیات مطلوب باشند، قبل از این مورد، سطح کنتراست و رنگها نیز زیاد خوب برسی خواهد شد؛ یقیناً دقت کنید که ویدیوهای دوربین اولتراواید و تلهفوتو از نظر جزئیات، یک یا دو پله پایینتر از دوربین مهم قرار میگیرند؛ ضمن این که میانه فیلمبرداری نیز امکان سوئیچ سریع بین دوربینها وجود ندارد و باید از زوم اسلایدی پشتیبانی بگیرید.
پرچمدار شیائومی ویدیوهای 4K60 را با نرخ ۵۷ مگابیتبرثانیه ضبط میکند؛ افت جزئی بیتریت با وجود افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد فریمها بدین مفهوم است که ویدیوهای ۶۰ فریمبرثانیه جزئیات بهمراتب کمتری نسبت به ویدیوهای ۳۰ فریمبرثانیه دارند و در عمل نیز این چنین موضوعی را ناظر هستیم.
جمعبندی و قیاس شیائومی ۱۴ پرو با رقیب ها
صفحهنمایشی با روشنایی خیرهکننده و بسیار باکیفیت، اسپیکرهای پرقدرت با صدایی شفاف، کارکرد پایدار، کیفیت ساخت عالی و بدنهای نسبتا خوشدست؛ شیائومی ۱۴ پرو خواستنی و دلنشین است که کاستیها و ضعفهای انگشتشماری دارد؛ اما یکی از ضعفهای شیائومی بهطوری نیست که بتوان از آن چشم پوشید.
دوربین شیائومی ۱۴ پرو در سطح انتظاراتمان ظاهر نشد و ناامیدمان کرد؛ با این که پرچمدار چینیها عکسهایی با رنگ و روی جذابی میگیرد؛ اما سطح جزئیات عکسهایش، در زیاد تر اوقات، به پای پرچمدار یکسالهی سامسونگ نیز نمیرسد؛ احتمالا بخشی از این ضعف براثر مشکلات نرمافزاری و الگوریتم نابالغ پردازش عکس باشد؛ اما انتظار داریم که پرچمدار همهعیار و چنددَه میلیونی شیائومی برای سال ۲۰۲۴، حداقل در سطح پرچمداران ۲۰۲۳ ظاهر بشود.