کسب وکار

کباب لاکچری با اسامی خاص/ خوردن یک پرس کباب در رستوران‌های تهران چه مقدار هزینه دارد؟

غذا‌های کبابی در سال‌های تازه افزایش قیمت بسیاری داشته است. علت مهم این گرانی، افزایش قیمت مواد اولیه است. همزمان با افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ، قیمت انواع کباب‌ها افزایش اشکار کرد. این افزایش قیمت در کباب گوسفندی زیاد تر خودش را مشخص می کند.

به نقل از همشهری، اکنون هر کیلو گوشت ران با دنده گوسفندی در مغازه‌های قصابی سطح شهر تهران به طور متوسط ۵۰۰ هزار تومان و هر کیلو راسته گوسفندی بدون استخوان ۷۵۰ هزار تومان است. بر این مبنا، قیمت کباب گوسفندی هم گران همه می‌بشود. یقیناً گفتنی است با انجام واردات گسترده گوشت قرمز به سرزمین، اکنون بازار گوشت قرمز به خصوص گوشت گوسفندی به ارامش رسیده و مدتی است ناظر افزایش تازه قیمت گوشت قرمز در بازار نیستیم، اما آنچه که قابل دقت است، افزایش قیمت کباب در برخی رستوران‌ها است.

اپسیلون گاو، ستاره‌ای با سیاره
ادامه مطلب

در این گزارش، قیمت هر پرس کباب در مناطق جنوبی، مرکزی و شمال شهر تهران آمده است.

قیمت کباب‌های لاکچری

پارسال، همین موقع از سال، اگر شما هوس می‌کردید یک پرس چلوکباب را در کبابی‌های معروف تهران که زیاد تر غذا‌های کبابی سرو می‌کنند، بخورید به طور متوسط هر پرس چلوکباب برای شما ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان همه می‌شد. اما رصد بازار مشخص می کند امسال قیمت غذا‌های کبابی در منوی این رستوران‌ها چند بار افزایش یافته است. برای نمونه، هر سیخ کباب لقمه گوسفندی (به وزن ۲۵۰ گرم) در ابتدای سال ۲۰۰ هزار تومان بوده است که اکنون به ۲۲۵ هزار تومان افزایش یافته است.

این افزایش قیمت به نسبت ناچیز به نظر می‌رسد، اما هنگامی قیمتِ الان کباب بره و شیشلیک را با قیمت‌های قبل قیاس کنید، افزایش قیمت‌ها شگفت می‌بشود. هر پرس کباب بره (شامل یک راسته بره به وزن ۳۸۰ گرم) و شیشلیک (به وزن ۵۰۰ گرم) در پاییز سال قبل ۳۶۵ هزار تومان بوده است که امسال در اردیبهشت‌ماه به ۵۷۰ هزار تومان افزایش یافت و اکنون ۷۲۰ هزار تومان است.

ایرانیان دومین خریدار بزرگ مسکن در ترکیه
ادامه مطلب
آخرین مطالب

قیمت کباب‌های لاکچری که این روز‌ها اسامی متنوعی از جمله شاهی، مظفری، درباری، امیری، سالاری و … نیز اشکار کرده‌اند، زیاد تر از اینها همه می‌بشود. برای نمونه، قیمت هر پرس کباب مظفری مشتمل بر یک سیخ لقمه ۲۵۰ گرمی و یک سیخ شیشلیک ۵۰۰ گرمی با مخلفات ۸۹۵ هزار تومان و هر پرس کباب شاهی شامل یک سیخ شیشلیک ۵۰۰ گرمی و یک سیخ راسته بره ۴۰۰ گرمی به همراه مخلفات یک میلیون و ۳۹۰ تومان است.

نود و سومین حراج شمش طلا ۱۲ اسفند برگزار می‌شود_مستطیل زرد
ادامه مطلب

قیمت کباب در رستوران‌های مناطق مرکزی و جنوبی شهر

گفتنی است یکی از دلایل مهم تفاوت قیمت کباب در رستوران‌های گوناگون به نوع گوشت کبابی و این چنین وزن سیخ کباب برمی‌گردد. اما با این حال، قیمت کباب در رستوران‌های مناطق مرکزی و جنوبی تهران پایین‌تر است.

برای نمونه، هر پرس چلوکباب کوبیده در رستورانی حوال خیابان مطهری ۲۳۳ هزار تومان است. این چنین، هر پرس چلوکباب برگ گوسفندی شامل ۳۵۰ گرم برنج و ۱۷۰ گرم گوشت راسته گوسفندی ۳۶۲ هزار و ۵۰۰ تومان و هر پرس چلوکباب سلطانی هم ۳۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

در یکی از کبابی‌های بیرون‌بر حوالی بزرگراه نواب هم قیمت هر پرس خوراک کوبیده (دو سیخ) ۱۳۰ هزار تومان و قیمت چلوکباب کوبیده ۱۷۰ هزار تومان است. بیشترین قیمت در منوی این کبابی برای چلوکباب سلطانی است که هر پرس آن ۳۰۰ هزار تومان است.

روایت خواست یک سیاستمدار برای بازیگر شدن دخترش از زبان کارگردان!_مستطیل زرد
ادامه مطلب

در رستورانی در بازار شوش هم قیمت هر پرس چلوکباب لقمه اقتصادی ۱۵۰ هزار تومان و هر پرس چلوکباب لقمه مخصوص ۲۰۰ هزار تومان است.



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا